دسر هندوانه و عسل

توی تابستون و هوای گرم و طاقت فرساش هیچی نمیتونه جای یه نوشیدنی خوشمزه و خنک رو بگیره. دسر هندوانه و عسل بدون شک یکی از خوشمزه ترین و دلچسب ترین دسر هایی هست که من خوردم و به شما هم پیشنهاد میکنم حتما برای یک بار هم که شده امتحانش کنید.
اونقدر بهتون میچسبه که تصمیم میگیرید هر روز این اسموتی رو درست کنید و نوش جان کنید.
هندوانه از جمله میوه‌های خوشمزه تابستانی است، اما میتوانید در تمام طول سال آن را پیدا کنید. برای گرمای تابستان دسر‌های خوشمزه از هندوانه میتواند به هیدراته شدن بدنتان کمک کند.
شاید هیچ چیز در تابستان گرم مثل یک هندوانه خنک و شیرین لذت بخش نباشد.
با تهیه دسر یخی هندوانه می توانید این لذت را چندبرابر کنید.

مواد مورد نیاز دسر هندوانه و عسل:

  • عسل به مقدار لازم (نصف فنجان)شربت عسل و هندوانه
  • آب یک فنجان
  • هندوانه هسته گرفته ۶ فنجان ( تقریبا یک هندوانه ۲ کیلویی نیاز هست)
  • آبلیموی تازه ۲ قاشق غذاخوری

دسر هندوانه و عسل

روش تهیه دسر هندوانه و عسل:

عسل و آب را در یک ظرف متوسط با هم مخلوط کنید و برای اینکه عسل راحت تر در آب حل شود می توانید مقداری هم به آن به ملایمی حرارت بدهید.
بعد از حل شدن عسل در آب، محلول را به مدت یک ساعت در یخچال بگزارید تا کاملا خنک شود. البته از شکر هم می توان استفاده کرد اما استفاده از عسل به جای شکر مزیت های زیادی دارد.
تکه های هندوانه و آبلیمو را داخل مخلوط کن بگزارید و به خوبی مخلوط کنید. بعد مخلوط را از یک صافی عبور دهید تا هسته های ریز هندوانه و مواد اضافی به خوبی گرفته شود. آب هندوانه و لیمو را با شربت عسلی که از قبل آماده کرده اید ترکیب کنید
مخلوط هندوانه را داخل یک ظرف بریزید و در فریزر قرار دهید تا وقتی که کریستال های یخ گوشه ظرف ایجاد شود. تقریبا ۳۰ دقیقه طول می کشد. کریستال های یخ را به وسط ظرف هدایت کنید و مجددا داخل فریز بگزارید. هر ۲۰ دقیق این کار را تکرار کنید تا کل مخلوط کریستاله شود.
معجون را بلافاصله می توانید استفاده کنید یا می توانید بگذارید داخل فریزر یخ بزند و مثل بستنی یخی بخورید.

منبع:

فود لرن foodlearn.ir

Fine Cooking

 

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *