شیر عسلی

از قدیم تو بازار شیر عسلی بوده و ما مصرف میکردیم تا همین امروز. پس دلیلی وجود نداشته که ما خودمون تو خونه شیر عسلی درست کنیم. منتها… چون خیلی از این عنصر حیاتی تو شیرینی پزی استفاده می‌شود و متاسفانه همه جای ایران هم پیدا نمیشه لازم و ضروری دونستیم که شیوه تهیه اش در خانه رو توضیح بدیم.

این شیر عسلی از نظر فرم و رنگ و طعم و بو شباهت بسیار زیادی به نوع بازاریش داره منهای مواد افزودنی ای که به خاطر طول عمر و عدم فساد بهش تو کارخونه اضافه میکنن پس دیگه تصمیمش با خودتون که میخواید این زحمت رو به خودتون بدید یا نه. منتها حتما یک بار هم که شده امتحان کنید خیلی خوشمزه است.

حتما شما هم تا به حال در طرز تهیه کیک ها و دسر ها با واژه شیر عسلی روبرو شده اید و حتما فکر میکنید این نوع شیر عسلی همان مخلوط شیر و عسل طبیعی است! اما اشتباه میکنید…

اگر تا به حال از بازار شیر عسلی خریده باشید از دیدن غلظت و طعم آن و البته قیمت بسیار زیاد آن متعجب میشوید. در واقع شیر عسلی کارخانه ای که برای مصارف شیرینی پزی و تهیه دسر آماده شده است فرآیندی متفاوت دارد!

مواد لازم برای شیر عسلی :

  • کره ۲۵گرم
  • شیر ۲لیوان
  • شکر نصف لیوان

شیر عسلی

طرز تهیه شیر عسلی:

تابه ای نچسب و بزرگ را انتخاب کرده و شیر و شکر را داخل آن بریزید. زیر حرارت شعله پخش کن قرار داده و مرتب مخلوط شیر و شکر را هم بزنید تا شکر در شیر حل شود.

شیر نباید بجوشد پس توجه کنید اگر حرارت طوریست که شیر به مرحله جوش میرسد آن را سریعا کم کنید. هم چنین مطمئن شوید شیر ته نمیگیرد یعنی مرتب آن را هم بزنید.

شیر باید تبخیر شود اما نجوشد.شما تقریبا نیم ساعت تا ۱ساعت باید به هم زدن ادامه دهید تا حجم شیر نصف شود و غلظت آن مثل عسل شود.

وقتی شیر نصف شد کره را اضافه کرده و دوباره هم میزنیم تا کره کاملا حل شود و شیر عسلی کاملا یکدست و کشدار شود.

در این مرحله شعله را خاموش کرده و شیر عسلی را به ظرف مورد نظر انتقال دهید.

نکات:

دقت کنید موقع هم زدن زیاد اطراف شکرک زده وارد شیر نشود چون ممکن است شیر عسلی داخل یخچال شکرک بزند.

اگر متوجه شدید شیر عسلی ته گرفته سریعا آن را به ظرف دیگری منتقل کنید.

حتما سعی کنید از ظرف خیلی بزرگی استفاده کنید تا شیر عسلی زود آماده شود.

اگر با وجود هم زدن زیاد شیر عسلی حالت دانه دانه پیدا کرد آن را داخل میکسر بریزید.

منبع:

نمناک namnak.com

All Recipes

 

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *