شیرینی عسلی

شیرینی عسلی از انواع شیرینی های خوشمزه و خوش طعم است و شما می توانید این نوع شیرینی را برای پذیرایی از مهمان ها در عید نوروز بپزید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید.

در طرز تهیه شیرینی عسلی از پودر قند و روغن جامد و وانیل و تخم مرغ و بیکینگ پودر و آرد استفاده می شود همچنین برای تهیه رویه این شیرینی خوشمزه می توانید از کره و عسل و شکر و بادام پرک شده و زعفران حل شده و پودر پسته استفاده کنید.

شیرینی عسلی و شیرینی زعفرانی و شیرینی خشک از انواع شیرینی های عید نوروز هستند و اگر شما به پخت انواع شیرینی ها در منزل علاقه مند هستید بهتر است از پخت این نوع شیرینی های مخصوص و بی نظیر غافل نشوید.

 

 

مواد مورد نیازشیرینی عسلی :

  • ۲ فنجان آرد
  • ۴ عدد تخم مرغ
  • ۱۰۰ گرم کره
  • ۵۰ گرم شکر
  • ۵ قاشق غذاخوری عسل
  • ‌۱ قاشق غذاخوری عرق بهار نارنج
  • نصف قاشق مربا خوری بیکینگ پودر
  • نصف قاشق چای خوری پوست لیموی رنده شده و ۳۰۰ گرم خلال بادام درختی بو داده شد

 

شیرینی عسلی

 

طرز تهیه شیرینی عسلی :

زرده‌ی تخم مرغ را از سفیده جدا کنید و زرده را با شکر بزنید تا سفید شود. کره را به مخلوط فوق افزوده و کاملا هم بزنید تا اضافه حجم پیدا کند.
در مرحله‌ی بعد، ۲ قاشق غذاخوری از عسل و عرق بهار نارنج، آرد پوست لیموی رنده شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیر نرمی به دست آید
سپس خمیر را به قطر یک سانتی متر در سینی چرب شده پهن کنید و آن را به مدت ۳۵ دقیقه در فر داغی با حرارت ۱۸۰ درجه‌ی سانتگیراد یا ۳۶۰ درجه فارنهایت قرار دهید.
در مرحله‌ی بعد، شیرینی‌ها را در اندازه‌های کوچک و مساوی بریده، بقیه‌ی عسل را روی بخار آب گرم بگیرید تا رقیق شود و روی شیرینی‌ها بمالید. سپس، خلال بادام را روی عسل‌ها ریخته و شیرینی‌ها را در ظرف درب داری بچینید.

منبع:

فود لرن foodlearn.ir

All Recipes

 

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *