کیک عسلی

این کیک یکی از خوشمزه ترین و قدیمی ترین کیک هایی است که در کتاب های آشپزی دستور های مختلفی از آن به چاپ رسیده است. در این مطلب ما به آموزش طرز تهیه کیک عسلی می پردازیم امیدواریم از درست کردن کیک عسلی استفاده لازم را ببرید.

این کیک همچون کیک گردویی و کیک کشمشی از جمله کیک های خوش طعم و پرطرفدار محسوب می شود. به سادگی می توانید کیک عسلی را با مواد اولیه که در منزلتان دارید تهیه فرمایید این کیک بافت بسیار نرمی دارد که طعم بسیار عالی آن می تواند در کنار یک چای عصرانه دلچسبی برای شما باشد و طعم یک کیک خوشمزه و عالی را برای شما عزیزان تداعی کند.

مواد لازم برای کیک عسلی :

  • ۵۰ گرم کره
  • یک چهارم فنجان شکر
  • ۲ تخم مرغ زده شده
  • یک سوم فنجان عسل
  • ۳ قاشق سوپخوری آرد
  • ۱ قاشق سوپخوری آبلیمو
  • ۲ فنجان پنیر ریکوتا (تهیه شده از شیر گوسفند)
  • ۲ قاشق سوپخوری نیشکر

 

کیک عسلی

 

طرز تهیه کیک عسلی :

فر را روی دمای ۳۶۰درجه فارنهایت تنظیم کنید.

کره را داخل ماهی تابه ریخته و آن را روی حرارت ملایم می گذاریم سپس شکر را به آن اضافه کرده و خوب هم می زنیم زمانیکه کره آب شد فورا آن را از روی اجاق بر میداریم.

بقیه مواد را به آن اضافه کرده و خوب هم میزنیم.

کل مواد را داخل ظرف سلیکونی ریخته و بمدت ۳۰ دقیقه داخل فر می گذاریم.

بعد از بیرون آوردن از فر بگذارید کیک سرد شود.

نکته:

میتوانید بعد از سرد شدن کیک روی آن دارچین بریزید.

میتوانید آن را با میوه هایی مانند کیوی و توت فرنگی و یا با بستنی میل کنید.

منبع:

باما کوک bamacook.com

Food Network

 

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *