مرغ انگشتی با سس عسل

بچه های این دور و زمونه با زمان بچگی ما کلی فرق کرده اند. حالا برای اینکه یه لقمه غذا بخورند باید کلی ترفند به کار ببریم. باید غذاهای باب میل آنها درست کنیم. برای همین پیشنهاد مرغ انگشتی با سس عسل را برای شما داریم.

فیله مرغ سوخاری واقعاً محشر است و همه به ویژه بچه‌ها از آن لذت می‌برند. مرغی که به شکل تکه‌های باریک درآمده و در خمیری از خردل و بعد در پودر نان سوخاری فرو رفته… مشخص است که حرف ندارد. اما اگر تصور می‌کنید این فیله مرغ سوخاری خوشمزه در روغن فراوان سرخ شده اشتباه می‌کنید.

در این دستور فقط کمی روغن روی مرغ‌ها اسپری می‌شود. با این حال باز هم فیله مرغ سوخاری ترد و خوش طعم از آب در می‌آید.

مواد لازم مرغ انگشتی با سس عسل :

  • گوشت سینه مرغ ۳۵۰ گرم
  • سفیده تخم مرغ زده شده ۲ عدد
  • عسل ۱ قاشق سوپخوری
  • برشتوک ۲ فنجان
  • فلفل یک چهارم قاقشق چایخوری

 

 

مرغ انگشتی با سس عسل

 

 

طرز تهیه مرغ انگشتی با سس عسل :

سینه مرغ را به صورت قطعات باریک بریده،سپس قطعات مرغ را در مخلوط سفیده تخم مرغ وعسل گذاشته، پس از بیرون آوردن از این مخلوط ، قطعات مرغ را در مخلوط برشتوک و فلفل می غلطانیم، تا کاملا روی مرغ ها را بپوشاند.

هر تکه از مرغ را روی یک لایه کاغذ غیر روغنی گذاشته و بپیچید و در فر با درجه حرارت ۴۵۰ فارنهایت به مدت ۱۳ دقیقه بپزید . پس از آماده شدن می توانید مرغها را با سس عسل(که طرز تهیه آن در زیر آمده است) سرو کنید.

طرز تهیه سس عسل مرغ انگشتی با سس عسل :

یک چهارم فنجان عسل،۴ قاقشق چایخوری سس خردل،و یک چهارم قاقشق چایخوری پودرسیررا بایکدیگر کاملا مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

منبع:

نمناک namnak.com

All Recipes

 

 

 

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *