نان خامه‌ای با عسل

در بین انواع شیرینی های تر، نان خامه ای یا همان شیرینی نارنجک یکی از محبوب ترین هاست. بسیاری فکر می کنند که طرز تهیه نان خامه ای کار دشواری است، اما این دستور ساده که برای شما فراهم کرده ایم، شما را با راز و رمزهای تهیه این شیرینی محبوب آشنا می کند. با ما همراه باشید.

مواد لازم نان خامه‌ای با عسل :

  • آردسبوس داریک کیلوگرم
  • خامه گیاهی ۲ تا ۳ لیوان
  • آب به مقدارکافی
  • میخک وهل ونمک به مقدارکم

 

نان خامه‌ای با عسل

 

طرزتهیه نان خامه‌ای با عسل :

آرد را با عسل یا شیره خرما و آب بصورت خمیرسفت درآورید و نمک، میخک و هل را به آن اضافه نمایید

وبهم بزنید سپس خمیررابه قطعات کوچک تقسیم کرده و با دست خوب مالش دهید و بعد روی تخته صاف بامقداری

آرد بطوریکه ازچسبندگی خمیر به تخته جلوگیری شودبریزید و خمیر را به صورت لایه نازک درآورید و خامه گیاهی

را با مقداری عسل مخلوط کرده به صورت زیگزاگ روی آن برزید و بعد خمیر را لوله کرده وروی آن را با پوشش

نازکی ازعسل بپوشانید و برای تزیین آن می توان ازمقداری پودرنارگیل استفاده نمایید.

منبع:

فود لرن foodlearn.ir

Pill Sbury

 

 

 

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *