ماهی با عسل

مواد لازم برای ماهی با عسل :

  • ۱/۳ فنجان عسل
  • نصف یا یک قاشق سرکه ی سیب
  • نصف قاشق سس گوجه
  • ۱/۸ قاشق چایخوری پودر سیر
  • یک عدد کنسرو ماهی
  • ۱/۴ فنجان پیاز
  • نصف فنجان نان خشک شده
  • ۱/۴ قاشق چایخوری سیر ریز شده
  • ۳ قاشق سوپخوری فلفل دلمه ای سبز ریز شده
  • یک عدد سفیده ی تخم مرغ
  • دو عدد همبرگر سرخ شده

ماهی با عسل

طرز تهیه ماهی با عسل :

در یک کاسه ی کوچک سس گوجه، سرکه، عسل، سیر و فلفل قرمز را به خوبی مخلوط کنید.
ماهی، خرده نان، سیر، فلفل سبز و سفیده ی تخم مرغ را جداگانه مخلوط کنید. دو قاشق سوپخوری از سس را اضافه کنید و هم بزنید.
ترکیب ماهی را به دو قسمت به ضخامت ۱ تا ۲ سانتی متر تقسیم کنید. هر قسمت را روی یک صفحه ی اجاق که خوب چرب شده باشد قرار دهید. به فاصله ی ( ۱۰ تا ۱۲ سانتی متر از سطح آتش ) سرخ کنید و ۲ تا ۳ بار پشت و رو کنید و از سس آماده شده به آن بمالید تا قهوه ای شده و داخل آن نیز بپزد. کباب را روی همبرگر قرار دهید و با باقیمانده ی سس سرو کنید. اینم از ماهی با عسل نوش جان.

منبع:

باما کوک bamacook.com

Food Network

Honey Orange Fish Fillets

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *