پای عسل گردویی

اگر عاشق طعم شیرین عسل هستید و از پای هم بدتان نمی آید پس حتماً از خوردن این پای عسل گردویی خوشمزه لذت خواهید برد.

مواد لازم پای عسل گردویی :

  • ۱۱۵ گرم کره
  • ۱ فنجان شکر
  • ۳ عدد تخم مرغ بهم زده شده
  • ۰.۵ فنجان شربت ذرت
  • ۰.۵ فنجان عسل
  • ۰.۵ قاشق سوپخوری وانیل
  • ۰.۵ قاشق سوپخوری آبلیمو
  • ۱ یا ۲فنجان گردوی خرد شده
  • مقداری دارچین و جوز
  • ۹ اینچ پوسته پای خام

پای عسل گردویی

 

طرز تهیه پای عسل گردویی :

فر را روی دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت تنظیم کنید.

کره را داخل ماهی‌تابه ریخته و آن را روی دمای ملایم اجاق میگذاریم و صبر میکنیم تا کمی قهوه ای شود اما مواظب باشید نسوزد. سپس آن را کنار میگذاریم تا کمی سرد شود.

شکر، تخم مرغها، شربت ذرت و عسل را داخل یک کاسه هم زن ریخته و خوب آنها را به هم میزنیم تا کاملا ترکیب شوند. بعد کره قهوه ای، ابلیمو، وانیل و گردو را به آن اضافه می کنیم سپس دارچین و جوز را به ترکیب اضافه می کنیم. همه مواد باید کاملا با هم ترکیب شوند.

همه مواد را داخل پای میریزیم و داخل فر میگذاریم. کیک باید بین ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت داخل فر بماند.

بعد از سرد شدن آن را میل کنید.

منبع:

ایران شف iranianchef.com

Fine Cooking

Honey-Walnut Pie

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *