چای زنجبیل با عسل

هیچ چیز مانند یک فنجان چای گرم دلچسب نیست. این که در محل کار و یا در خانه بی حوصله باشید، یک فنجان چای می تواند حالتان را بهتر کند. این چای زنجبیل با عسل نه تنها یک چای سالمی است، بلکه یک درمان خوب برای بیماری های شایع مانند سرماخوردگی و سرفه است

گیاه زنجبیل مزاج گرمی دارد و دارویی بسیار مفید برای اصلاح عملکرد سلولهای بدن است.این گیاه دارویی ضد درد و سرماخوردگی و لاغرکننده است.

خواص درمانی زنجبیل شامل ضد تهوع (به خصوص تهوع حاملگی)، ضد درد (بخصوص دندان درد)، ضد سرماخوردگی، مقوی قلب، لاغر کننده (متعادل کننده، یعنی افرادی که دارای اضافه وزن هستند متعادل می‌شوند و افراد لاغر نیز متعادل می شوند)،ضد لخته شدن خون و کم کردن خطر سکته قلبی و مغزی است.

این گیاه همچنین ضد باکتری و ضد ویروس (به علت تقویت سیستم ایمنی بدن)، آنتی اکسیدان،ضد سرفه، ضد کبد چرب، ضد التهاب و ورم سلولی،ضد اسپاسم عضلانی (مصرف خوراکی و موضعی)، تقویت کننده سیستم ایمنی بدن، ضد نفخ و گازهای روده‌ای است و باعث افزایش ترشح اسید و آنزیم های مفید معده‌ای برای هضم غذاها می‌شود.

خواص دیگر زنجبیل پایین آورنده کلسترول و تری گلیسرید خون، پایین آورنده قند خون، ضد سکته های مغزی و قلبی، ضد آلزایمر و درمان کننده آْسم،ام اس و آرتروز مفصلی عنوان کرد.

چای زنجبیل با عسل

مواد لازم چای زنجبیل با عسل:

  • ۱ لیمو ترش کوچک
  • ۱ قاشق غذاخوری زنجبیل تازه پوست کنده و ورقه شده
  • ۲ فنجان آب جوش
  • مقداری عسل

طرز تهیه چای زنجبیل با عسل:

  •  لیمو را بشویید ونازک برش بزنید
  •  لیمو و زنجبیل برش داده شده را در یک قوری کوچک بریزید
  •  آب جوش را در قوری بریزید.
  •  بگذارید چای چند دقیقه دم بکشد
  •  با عسل بنوشید

منبع:

ایران شف iranianchef.com

All Recipes

Honey Lemon Ginger Tea

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *